Aziz Torun Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

WEB https://aziztorun.meb.k12.tr
Adres : Çeltik Mahallesi Yeniyol Caddesi No.41 Osmangazi/BURSA
VİZYON : Zihinsel engelli bireylerin bilgi,tecrübe ve teknolojinin sağladığı imkanları kullanarak, kişisel gelişimlerine,sosyal,kültürel ve mesleki alanlarda katkı sağlayıp, nitelikli ara eleman vasfına ve iş ahlakına sahip bireyler olarak yetiştiren referans bir kurum olmak.
MİSYON : Zihinsel engelli bireyleri eğitim ve sosyal gereksinimlerini karşılamak için özel geliştirilmiş eğitim programları ve yöntemleri ile onların bireysel yeteneklerine dayalı, gelişim özelliklerine uygun ortamlarda toplum içindeki rollerini geliştirebilen, başkaları ile iyi ilişkiler kurabilen, iş birliği içinde çalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen, üretici ve iyi birer vatandaş olarak yetişmelerini, iş ve meslek alanlarına ve yaşama hazırlanmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Saatler : 09.30 - 14.50
Yabancı Dil :
Isınma : Kaloriferli-Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : Heykel ´den 15-15H numaralı belediye otobüsleri ve santral garajdan dolmuşlarla ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Çeltik Mahallesi Yeniyol Caddesi No.41 Osmangazi / Bursa
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkeze (santral garaj) uzaklık 15 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :

Engel Yok Erasmus+ Projesi

Birbirimize Olan Yolu Bulalım Hayatboyu Öğrenme Comenius Projesi